Vänligen välj företag eller privatperson

 
Tjänster

Tjänster

Det finns 5 produkter.
Visar 1 - 5 av 5 artiklar
 • Bevattning
  3917

  Vi kan erbjuda er flera olika alternativ av bevattningsanläggningar. Installationen utförs på ca 1 vecka och efter det går det att använda planen som normalt.

 • Dränering
  3916

  För att kunna hålla en hållbar spelyta är dräneringen av största betydelse. Har ni problem men en blöt yta kan detta vara ett tecken på en dåligt fungerande dränering. Vi kan erbjuda flera olika typer av dränering såsom slitsdränering, spårdrändering och slangdränering.

 • Hjälpsådd
  3913

  ”Förädla gräsbeståndet och få en tåligare fotbollsplan” Att ha ett hållbart gräs är avgörande för en fotbollsplan! Att ha en fotbollsplan med dåligt gräs och ogräs betyder ofta sämre förutsättningar för fotbollsspel, lägre antal användningstimmar och mer arbete för er groundsman.

 • Luftning
  3915

  Att lufta en fotbollsplan är ett självklart moment i ett skötselprogram!Att gräs behöver syre för att leva vet alla men alla ger inte gräset möjligheten till god tillgång av syre. Genom att lufta profilen kan hela plantan få tillgång till det livsnödvändiga syret och därmed få chansen att växa sig starkt!

 • Vertikalskärning
  3914

  Vertikalskärning (med eller utan uppsamling) Att genomföra en vertikalskärning på gräset ingår i ett normalt skötselprogram på en idrottsplats.

Accept Site use cookies