Vänligen välj företag eller privatperson

 

Köpvillkor

Leverans och betalningsinformation

Följande försäljnings- och leveransvillkor gäller alla leveranser från Svensk Jordelit AB. Trygghetsgaranti och konsumentskydd för att ta tillvara dina intressen som kund tillämpas bestämmelserna i Konsumentköplagen, Distans- och hemförsäljningslagen samt E-handelslagen för samtliga köp på jordelit.com. Varje gång du beställer produkter från oss skickar vi en orderbekräftelse till dig som kund med aktuell leveransinfo. Vi packar sedan dina produkter för avhämtning eller leverans med postnord. Vi fakturerar varorna efter det att de lämnat jordelit. Alla våra priser är exklusive moms (25%).

Avtal om köp

Genom att göra en beställning accepterar du våra villkor. Avtalet mellan dig och Jordelit ingås i samma stund du skickar din. Kontrollera ditt orderunderlag, som mailas till din angivna mailadress, så att allt är OK, skulle det vara något du undrar över så kontakta oss på en gång.

Leverans

Normal leveranstid är 2 - 7 arbetsdagar från det att vi har bekräftat din beställning via e-post. Om en försändelse blir försenad kommer du att bli kontaktad.

Reklamation

r du mottagit din vara är det viktigt att du omgående inspekterar den. Reklamation ska göras inom skälig tid, dock senast inom två veckor.

Retur / ånger

Vid retur skall varan vara oanvänd och skickas tillbaka i oskadad originalförpackning, samtliga etiketter ska sitta kvar. Det är viktigt att ytteremballage används och att tejp eller annat material inte klistras på originalförpackningen. När jordelit fått tillbaka varan och godkänt returen betalar vi tillbaka det belopp du betalat för de varor du skickat tillbaka inom 30 dagar. Du betalar själv din returfrakt.

Transportskador

Vid mottagande av varor är det viktigt att du kontrollerar att varan inte är transportskadat. Reklamation av transportskador ska göras inom skälig tid, dock senast inom en vecka. Anmäl en eventuell transportskada direkt vid leverans på fraktsedel och kontakta därefter jordelit.

Personuppgiftslagen

Jordelit AB ansvarar för att de personuppgifter som lämnas i samband med köp hanteras i enlighet med Personuppgiftslagen. Genom godkännande av köpeavtalet med Jordelit AB samtycker du till att dina uppgifter sparas, för att kunna behandla din order och genomföra köpet, underlätta vid kommande köp, möjliggöra uppdatering av din orderstatus.

Övrigt

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag vid en eventuell tvist. Vi reserverar oss för eventuella tryck, pris- och skrivfel på www.jordelit.com För frågor kring innebörden av villkoren eller tillvägagångssätt vid ångerrätt, reklamationer, transportskador eller annat, ta kontakt med Jordelit. Kontaktuppgifter hittar du på vår hemsida.

Accept Site use cookies