Vänligen välj företag eller privatperson

Bli återförsäljare av Xeed!

Xeed är först med att tillgängliggöra beprövade proffsprodukter för privatmarknaden. Vi blandar Jordelits 40 års erfarenhet och expertkunskap med innovativa lösningar för att våra kunder ska kunna nå perfekt resultat på ett nytt och enkelt sätt

Bli återförsäljare av Xeed redan idag och ta del av vårt försäsongserbjudande!

Kontakta vår säljare Sanna Hult, maila sanna@jordelit.se eller ring 0704-81 50 51

XEED

Xeed - Mossa 10 kg

XE20010-10
Väck liv i gräsmattan på våren och lägg grunden för ett fint resultat resten av säsongen. Xeed MOSSA är det perfekta valet för dig som vill att gräsmattan ska ta fart. Som allra bäst under vår och sommar.
XEED

Xeed - Stärka 10 kg

XE20011-10
Ge gräsmattan rätt förutsättningar att växa på bästa sätt. Xeed STÄRKA är en hållbar gödselgranul som motverkar ogräs och mossa med en långtidseffekt på 12-14 veckor.
XEED

Xeed - Glänsa 5 kg

XE10006-05
Xeed GLÄNSA är ett vackert och slitstarkt året-runt-gräs som mår bra av att klippas. Lika bra för nysådd som hjälpsådd + extra passande för dig med robotgräsklippare.
XEED

Xeed - Reparera 5 kg

XE10007-05
Är du ute efter en tät och tålig gräsmatta? Med Xeed REPARERA får du ett snabbetablerat och självläkande gräs. Lika bra för nysådd som hjälpsådd.
XEED

Xeed - Vårda 10 kg

XE20012-10
För vackert och grönt gräs som tål lek och slitage. Xeed VÅRDA är ett gräsmattegödsel som kickar igång din gräsmatta och skapar bra mikroliv.
Filtrera