Vänligen välj företag eller privatperson

Biostimulanter

Biostimulanter

Vitalnova Stressbuster

1772
7-0-0 +2Fe + socker + vätmedel + aminosyra + mikro En unik formulering byggd för att förebygga stress och för att få en snabb återhämtning vid stresskador.
Biostimulanter

Redox TurfRx C-85

30712
En komplex biostimulant innehållande humus och fulvussyror och lösliga kolföreningar. 
Biostimulanter

Redox TurfRx Supreme

30713
Kombinationen av växtnäringsämnen och socker förbättrar kväveomsättningen och förbättrar den totala kvalitén och prestandan av turfen.
Biostimulanter

Headland Ascoflex Plus

3104
Flytande biostimulant med organiskt algextrakt och aminosyror. En koncentrerad lösning med bioaktivt algextrakt som innehåller sjutton lättupptagliga aminosyror.Genom att algerna bearbetas omedelbart efter skörd bevaras det bioaktiva algextraktets positiva egenskaper och den höga halten av gibberellinsyra (ett välkänt tillväxthormon). 
Biostimulanter

Headland Turfcomplex

3102
Turfcomplex är designad för att ge plantan maximal rotmassa, reducerad stress, ökad slitage- och sjukdomstålighet.Turfcomplex utnyttjar den sammanverkande effekten från sjögräs kombinerat med humussyra allt för att nå de två målen som är ökad rotmassa och reducerad plantstress. 
Biostimulanter

Aquatrols Attain

38470016
Nya generationens Porthcawl som främjar ett gott liv i marken och optimerarnyttan av befintliga näringsämnen. Stödjer konsekvent och hållbar rottilväxt.
Biostimulanter

Growth Essential Plus

556
1-0-1 Growth Essential Plus är ett 100 % naturlig organisk jordförbättrare och rotstimulator med 20 L-aminosyror.
Biostimulanter

Redox NatureCur

30714
NaturCure är en komplex mix av botaniska extrakt som hjälper växten att motverka stresssymtom. Produkten hjälper också växten att snabbare återhämta sig efter skador av slitage och svampsjukdomar.
Biostimulanter

Symbio Fulvic Booster

31567
Symbio Fulvic Booster är en jord och blad behandling som är rik på fulvussyra från naturliga ämnen.
Biostimulanter

Symbio Humic Booster

31566
Symbio Humic Booster är en jord och bladbehandling rik på humates, humus-och Fulvicsyror och kalium (innehåller 8,3% K torrsubstans)
Biostimulanter

Vitalnova Blade

1774
5-2,8-2,9 +kolhydrater +sjögräs +mikro En beprövad biostimulant för att stimulera mikrolivet och för att öka rotmassan. Innehåller stor mängd sjögräs av högsta kvalitet.
Produkter

Abundigro Champion 20l

310514
Upplev kraften i vetenskap och innovation med Abundigro Champion. Denna geniala jordförbättrare, som också är godkänd i ekologiska odlingar, förbättrar markstrukturen och markhälsan. Skapa en turf i mästarklass med denna mix som innehåller en rad olika ämnen som hjälper dig och plantan att prestera.
Produkter

Abundigro Ukelp 20l

310511
100% kallpressad sjögräs, Ecklonia Maxima. Denna flytande sjögräslösning innehåller en mängd olika vitaminer, proteiner, aminosyror, organiska syror, tillväxthormoner, betainer mm som är fördelaktiga för plantans tillväxt och hälsa.
Oxyturf är en unik lösning med långsamtverkande syre, aktiverade aeroba mikrober. Du kan förvänta dig att thatch bryts ner, att perkolationen ökar samt att rotsystemet ökar i volym och massa.
Filtrera

Vikt / säck

Ammonium

1 % - 4 %

Urea

2 % - 8 %

Organiskt N

1 % - 2 %

Fosfor

0 % - 10 %

Kalium

0 % - 6 %

Järn

0 % - 2 %

Magnesium

0 % - 1 %

Kalcium

0 % - 1 %