Vänligen välj företag eller privatperson

Biostimulanter

Biostimulanter

Vitalnova Stressbuster

1772
7-0-0 +2Fe + socker + vätmedel + aminosyra + mikro En unik formulering byggd för att förebygga stress och för att få en snabb återhämtning vid stresskador.
Biostimulanter

Aquatrols Attain

38470016
Nya generationens Porthcawl som främjar ett gott liv i marken och optimerarnyttan av befintliga näringsämnen. Stödjer konsekvent och hållbar rottilväxt.
Biostimulanter

Symbio Fulvic Booster

31567
Symbio Fulvic Booster är en jord och blad behandling som är rik på fulvussyra från naturliga ämnen.
Produkter

Abundigro Champion 20l

310514
Upplev kraften i vetenskap och innovation med Abundigro Champion. Denna geniala jordförbättrare, som också är godkänd i ekologiska odlingar, förbättrar markstrukturen och markhälsan. Skapa en turf i mästarklass med denna mix som innehåller en rad olika ämnen som hjälper dig och plantan att prestera.
Produkter

Abundigro Ukelp 20l

310511
100% kallpressad sjögräs, Ecklonia Maxima. Denna flytande sjögräslösning innehåller en mängd olika vitaminer, proteiner, aminosyror, organiska syror, tillväxthormoner, betainer mm som är fördelaktiga för plantans tillväxt och hälsa.
Oxyturf är en unik lösning med långsamtverkande syre, aktiverade aeroba mikrober. Du kan förvänta dig att thatch bryts ner, att perkolationen ökar samt att rotsystemet ökar i volym och massa.
Filtrera

Vikt / säck

Ammonium

3 % - 4 %

Urea

8 % - 8 %

Organiskt N

1 % - 2 %

Fosfor

9 % - 10 %

Kalium

0 % - 6 %

Järn

2 % - 2 %

Magnesium

0 % - 1 %

Kalcium

0 % - 1 %