Vänligen välj företag eller privatperson

Leveransvillkor

Följande försäljnings- och leveransvillkor gäller alla leveranser från Svensk Jordelit AB. Trygghetsgarantin och konsumentskydd för att ta tillvara dina intressen som kund tillämpas bestämmelserna i Konsumentnköplagen, Distans-och hemförsäljningslagen samt E-handelslagen för samtliga köp på jordelit.se. Varje gång du beställer produkter från oss skickar vi en orderbekräftelse till dig som kund med aktuell leveransinformation. Vi packar sedan dina produkter för avhämtning eller leverans med postnord. Vi frakturerar varorna efter det att de lämnat Jordelit. Alla våra priser är exklusive moms (25%). 

Avtal om köp

Genom att göra en beställning accepterar du våra villkor. Avtalet mellan dig och Jordelit ingår i samma  stund som du skickar din. Kontrollera ditt orderunderlag, som mailas till din angivna mailadress så att allt är OK. Skulle det vara något du undrar över så kontakta oss på en gång.

Leverans

Normal leveranstid är 2-7 arbetsdagar från det att vi har bekräftat  din beställning via e-post. Om en försändelse blir försenad kommer du att bli kontaktad. 

Reklamation

När du mottagit din vara är det viktigt att du omgående inspekterar den. Reklamation ska göras inom skälig tid, dock senast inom 2 veckor. 
För att reklamera så fyller du i formuläret som du hittar här.

Retur/ ångerrätt 

Vid retur skall varan vara oanvänd och skickas tillbaks i oskadad originalförpackning, samtliga etiketter ska sitta kvar. Det är viktigt att ytteremballage används och att tejp eller annat material inte klistras på originalförpackningen. När Jordelit fått tillbaks varan och godkänt returen betalar vi tillbaks det belopp du betalt för de varor som du skickat tillbaks inom 30 dagar. Du betalar själv din returfrakt. 

Transportskador

Vid mottagande av varor är det viktigt att du kontrollerar att vara inte är transportskadad. Reklamation av transportskador ska göras inom skälig tid, dock senaste inom en vecka. Anmäl en eventuellt transportskada direkt vid leverans på fraktsedel och kontakta därefter Jordelit. 

Personuppgiftslagen

Svensk Jordelit AB ansvarar för att de personuppgifter som lämnas i samband med köp hanteras i enlighet med Personuppgiftslagen. Genom godkännande av köpavtalet med Jordelit AB samtycker du till att dina uppgifter sparasför att kunna behandla din order och genomföra köpet, underlätta vid kommande köp och för att möjliggöra uppdatering av din orderstatus.

Övrigt

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag vid en eventuell tvist. Vi reserverar oss för eventuella tryck, pris och skrivfel på www.jordelit.se. För frågor kring innebörden av villkoren eller tillvägagångssättet vid ångerätt, reklamation, transportskador eller annat ta kontakt med Jordelit. Kontaktuppgifter hittar du här.