Vänligen välj företag eller privatperson

 
Barenbrug Resilient Blue Golf Mixture Expandera

Barenbrug Resilient Blue Golf 15 kg

470112

C

8718911074844

Gräsfröblandning

Resilient Blue är en ny typ av grästeknik som klarar de mest extrema väderföhållandena! Detta är lösningen med bäst återhämtningsförmåga för fairways, utslagsplatser, semiruffar och övriga områden.

Mer

Den här blandningen är särskilt framtagen för att man ska kunna tillämpa Resilient Blue-tekniken på befintliga ytor så snabbt som möjligt.
Vi förstår att detta inte alltid är så lätt. Tänk på att du inte kommer att se något synligt resultat förrän det har gått några månader på grund av den långsamma groningen och den allmänna etableringen av ängsgröen (poa pratense).

Resilient Blue Golf är naturligtvis även exceptionellt bra att använda för nysådd och den ger en vackert balanserad och tät matta med god återhämtningsförmåga. Oavsett var man behöver sätta in Resilient Blue-teknik för den goda motståndskraftens skull slår gräset rot och jobbet blir gjort! Golfblandningen är en ”blandning som kräver lite underhåll” och klarar sig bra på mindre näring och skötsel än blandningar med standardgräs för det här användningsområdet. Om du beställer Resilient Blue Golf investerar du i en hållbar långtidslösning!

Förpackning: 15 kg säck 
Såmängd nysådd: 3 kg/100 m2 
Såmängd hjälpsådd: 1,5 kg/100 m2

Sammansättning:

  • 50 % Resilient Blue (som behandlas med Yellow Jacket Water Manager)
  • 25 % RPR
  • 12,5 % Hårdsvingel
  • 12,5 % Tätvuxen rödsvingel utan utlöpare

Accept Site use cookies